viernes, 26 de enero de 2018

Pic el Pedró dels Quatre Batlles amb esquis de muntanya

Finalment, ens hem decidit (en aquest cas el Ramón) i ens hem comprat uns esquís de muntanya. La idea es començar a fer sortides senzilles, per agafar confiança i a la llarga que els esquís ens facilitin les sortides invernals a la muntanya.

Dos dies després de recollir els esquís nous al Barrabés fem la primera escapada ens dirigim cap al Port del Compte per fer el Pic el Pedró dels Quatre Batlles de  2.383 m un pic fàcil que comença al  pàrquing de les pistes de Estivella ens queden uns 5 km fins el cim.

Pujant per les pistes d'esquíPlou i fa vent però decidim iniciar l'excursió, ja que sempre podem fer mitja volta i baixar esquiant per les pistes.

 El vent és molt fort i la visibilitat nul·la una mica abans d'arribar al cim (calculem que ens han faltat uns 60 metres de desnivell) Trobem altres grups de gent amb esquís i també amb raquetes de neu. En aquest punt decidim inicial el descens. Ens traiem les pells de foca ens estrenyem les botes, abriguem, etc... tot això amb un vent que tomba!!!!!


 Hi ha força neu verge i no està gelada. Comencem a baixar!  Ens hem desviat del track però tot i així després de treure'ns els esquís per fer uns metres caminant, empalmem amb la pista i en un moment som al pàrquing una altra vegada.

De baixada pel mig del bosc


Bocata al bar i cap a BCN

En resum hem estat unes 4 hores, cansada la pujada i molt divertida i ràpida la baixada. Caldrà fer un llistat de cims propers i assequibles per anar practicant.No hay comentarios: