lunes, 1 de mayo de 2017

Montserrat - Ferrada Teresina

Feia molt de temps que volíem fer aquesta ferrada amb els nens i aprofitant que està re-equipada des de el 2016 ens decidim. La Núria i jo l'havíem fet feia molt i molt de temps quan començàvem amb això de la muntanya i teniem un record de molta duresa, també es cert que en aquella època no estàvem gaire en forma.L'aproximació la fem per la canal de Sant Jeroni, molta cura perquè aproximadament als 30' tenim que canviar de canal cap a la dreta amb marques blaves, es on trobarem l'inici de la ferrada.


Una placa ens indica que estem a l'inici de la ferrada.De seguida comencem les primeres dificultats. No es una ferrada gaire sostinguda, intercalant passos drets amb flanquejos i algun tram caminant.L'únic tram aeri amb vistes espectaculars.


El gran salt del Gerard, 😊L'equipament de la ferrada està molt millorat.El tram de baixada per les mini-grapes la primera gran dificultat de la via la decidim fer en rap-pel.I per fi arribem a la Xemeneia final, aquest tram per si sol justifica tota la ferrada, espectacular.Arribem al mirador de Sant Jeroni a petar de turistes estrangers.


No hay comentarios: