domingo, 5 de abril de 2015

Puigsacalm - Esperó dels Llops V+

Per tercera vegada tenim que canviar de plans el Pic de la Dona es resisteix, som a principis d'Abril (Setmana Santa) i ens han comentat desde Vallter que les canals ja tenen poca neu i desfeta.  Proposat per la Marta i el Oscar anem a fer la via "Esperó dels Llops V+ 210 mts" al cim Puig dels Llops al massís del Puigsacalm a la Garrotxa. Una via amb 5 reunions i un tram final per anar amb ensamble.


Així que amb les nostres 'furgos' passem la nit al petit poble de Joanetes.

La 'Vito' al parking de Joanetes on vam passar la nit amb el Puig del Llops al fons.

Aparquem les furgos uns 500 mts. mes amunt al final de poble, el dia amenaça pluja però s'aniria aclarint.

L'aproximació es part important de l'activitat ja que son gairebé 2 hores d'ascensió per superar el 800 mts. de desnivell fins a peu de via, el camí de pujada es molt maco inicialment resseguint les marques grogues direcció ermita Santa Magdalena i després d'una forta pujada pel bosc arribem a un punt on per l'esquerra agafem el camí dels Ganxo Vells un camí semi-equipat amb ferros per superar els passos mes compromesos.

Arribant al final del camí de pujada on comença la grimpada fins al peu de via.
Fent la grimpada que ens porta a l'inici de l'esperó.

Al primer llarg.
A la primera reunió, tota la via superequipada amb parabolts i amb reunions molt còmodes.


  Arribant al cim.

 Foto de d'equip ja al cim.

Camí de baixada pels Ganxos nous.

Al final van sortir 6 hores d'activitat total amb quelcom mes de 2 hores d'escalada entretinguda i una bona patejada de pujada i baixada, ha valgut la pena. Acabem el dia a un bon dinar al restaurant del poble.

No hay comentarios: