Ferrada de l'Empalomar

Aprofitant l'inici de les vacances de Nadal del 2013 el diumenge 22 de desembre ens dirigim a Vallcebre un petit poble situat a l'esquerra de Guardiola de Berguedà direcció Saldes. Un cop passat el poble de Vallcebre arribem a un parking molt ben marcat amb un cartell que detalla les diferents ferrades que podem fer des de aquí, podeu trobar tota la informació d'aquestes ferrades i de les vies d'escalada en la web dels equipadors imparables.cat. La veritat és que aquesta gent s'ho han currat molt, en les indicacions i en l'equipament de les ferrades que qualificaria d'excel·lent.

Bé l'Abril(11) i el Gerard(8) faran la seva tercera ferrada i aquesta classificada com Difícil, atlètica i aèria veurem com sortirà.





L'inici de la ferrada és 'durillo' i es troba una mica sobat, et posa a prova només començar.



El primer tram és molt vertical i no deixa molt per descansar.

El segon tram és un flanqueig molt delicat en el que nos pots relaxar-te i que t'obliga a fer-ho tot seguit, motiu pel qual no he pogut fer cap foto.



Arribem a un petit pont de fusta, abans d'abordar l'últim tram.




Arribem al final i el gaudim, una ferrada molt recomanable, ben equipada i distreta, molt bones vistes i de fàcil aproximació. Els nens van passar-ho molt bé.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Escalada en familia en Vilanova de Prades

Escalada a Vilanova de Prades

Escalada en el Ripollés