domingo, 8 de febrero de 2009

Montserrat Sud - Miranda del Princep

Una de les vies blaves de Montserrat, molt fàcil algun pas de IV+ i la resta III, son uns 185 mts. i 6 reunions molt còmodes, assegurances les justes e imprescindibles.

La major dificultat es trobar la via, ja que si no ets un gran coneixedor de Montserrat Sud, com es el nostre cas, pots donar unes quantes voltes fins que trobes el camí correcte i sobre tot l'inici de la via.

En resum 2 hores d'aproximació (si no ets perds es fa en 1 hora), 2 hores de via (es fa molt ràpid ja que el grau es III gairebé tota la via) i 2 hores hores mes de descens (s'ha de buscar el millor camí gens traçat entre vegetació i canals fins trobar el torrent que hem fet servir per pujar).

El millor de la via les vistes des de el cim, també l'ambient ja que et trobes es una zona poc concorreguda de Montserrat, escalada clàssica i típica montserratina baumes, grans forats i panxes, ideal per l'hivern ja que toca molt el sol, m'entres i toqui perquè com ens va passar a nosaltres quan va marxar el sol el fred es nota força i sort que portaven guants i força roba.

No hay comentarios: